ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΡΑΣ

ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 65Χ95

ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... ''ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΡΑΣ'' ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Κόρη του Κρόνου και της Ρέας. Σύζυγος του Δία. Η Ήρα ήταν η μεγάλη θηλυκή θεότητα του ουρανού. Ο Δίας την ανακήρυξε βασίλισσα των θεών. Ήταν η ευγενέστερη και η πιο αξιοσέβαστη από όλες τις θεές του Ολύμπου και καθόταν σε χρυσό θρόνο δίπλα στο Δία.

Ως σύζυγος του υπέρτατου των θεών, η Ήρα υπήρξε για τους Έλληνες το ιερό πρότυπο της γυναίκας και συζύγου. Θεά του γάμου και προστάτιδα των γυναικών. Σεβάστηκε το θεσμό του γάμου και μπόρεσε να υποφέρει τις συζυγικές απιστίες του άντρα της. Ήταν η εικόνα της αγνής γυναίκας, πιστής και ζηλιάρας.

Παιδιά της με τον Δία ήταν η Ήβη, ο Άρης και η Ειλειθύια. Θέλοντας όμως να εκδικηθεί το Δία για τα πολλά νόθα παιδιά του, έφερε στον κόσμο και τα δικά της. Ο Ήφαιστος ήταν ένα από αυτά.

SHARE - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
  • ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΘΗΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ! ΖΕΥΓΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΦΥΟΥΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΩΣΤΕ Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗΣ ΘΕΑΣ ΕΚΑΤΗΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ! ΖΕΥΓΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  • Υπέροχος πίνακας κε Ηριδανέ, γεμάτος ζωντάνια και οραματική δύναμη. Σας εύχομαι ότι καλύτερο. Αργύρης Πάσος
  • Το έργο σας είναι υπέροχο. 
    Το έβαλα στην βορειοανατολική πλευρά του δωματίου μου, όπως μου είπατε...και οι αυπνίες ΤΕΛΟΣΣΣ...
    Το έχουν θαυμάσει πάρα πολλοί….Κύριε Ηριδανέ σας ευχαριστώ πολύ. Σπύρος Π.
Στα πλαίσια της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας μου με την γκαλερί Laifos της Πάτρας, άρχισε και η ηλεκτρονική διάθεση στο www.laifos.com των έργων μου, καθώς και αντιγράφων τους. Όπως θα διαπιστώσετε οι τιμές των έργων μου, (κατέξαίρεσην) θα είναι ιδιαίτερα προσιτές και θα ισχύουν μόνο μέσου του συγκεκριμένου site (Επωφεληθείτε...!!!)
Βιογραφικό Ηριδανός Κεφαλάς
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CONTACT
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ALL CONTENT COPYRIGHT
© HRIDANOS KEFALAS
hello world!


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram